Caloria – FOOD & BEVERAGE EUPHORIA

caloria-palah-center-varna
Днешното забързано ежедневие е една от главните причини за неправилното и нездравословно хранене. Често нямаме време дори да хапнем от многото работа в офиса и се сещаме за това чак вечер и точно тогава, когато е най-нездравословно поглъщаме огромни количества храна. За всички вас, които:

• искат да се хранят здравословно и пълноценно
• трудно намират време за готвене
• нямат време да хапват през деня
• не могат да подбират храната си и се хранят с каквото има под ръка
• държат на външния си вид и здравето
Нашият екип е разработил специални здравословни и разнообразни менюта, като вие ще имате възможност сами да избирате какво и колко да поръчвате ден за ден с предварителна заявка по телефона, като освен това храната ще ви бъде доставяна до дома или офиса, а ще има и опция за вземането й на място от заведението.

Ние държим на вашето здраве, а нашите продукти са с високо качество и доказан произход. Варени, печени, на пара, вкусни и здравословни. Зехтин, орехово, ленено или сусамово олио вместо олио, хималайска и нисконатриева сол вместо обикновена готварска, подправки без консерванти и подобрители, чия, спирулина, хлорела и много други…

Вкусни и питателни смутита, фрешове, протеинови шейкове, диетични палачинки, домашно приготвени протеинови барчета, сурови бонбони, овесени каши, спаначена паста, крем супи, нискокалорични десерти са само част от рецептите, които ще срещнете в нашите разнообразни менюта.

Нашата кухня ви предлага възможност за гъвкаво хранене и ето какво имаме предвид:

– ние ще се съобразим с ваш хранителен режим и ще ви готвим по него
– нашите сътрудници (доказани диетолози) ще изработят режим, според вашите конкретни цели, а ние ще готвим по него
– яж любимите си храни и отслабни – не се лишавай от сладко или друга любима храна. нашият екип ще сметне калориите, необходими за сваляне на тегло и ще създаде режим и менюта за постигане на целта, без големи лишения
– хранене според кръвна група – всяка храна влиза във взаимодействие с кръвта и за организма тя може да бъде вредна, неутрална или полезна. Храни се според своята кръвна група и ограничи вредните храни в своето меню
– За всички наши клиенти с ограничени финансови възможности, но пък имащи желание да се хранят пълноценно и здравословно ще изготвим икономични менюта и пакети.

 

Не е необходимо да сте спортуващ или фитнес-маниак, за да се храните здравословно. Помислете за вашето здраве и ни звъннете, останалото оставате на нас.


Работно време:     
1. Понеделник – Неделя: 08:00- 20:00


Мобилен: 0888008816


Е-мейл:  caloriata@gmail.com


Фейсбук: Caloria – Food&Beverage Euphoria