Магазин Sport Depot

sport-depot-palah-center

В Sport Depot може да намерите най-голямото разнообразие от доказани марки в спортната индустрия. Очакват Ви над 30 000 спортни стоки, както и разнообразни решения за спорта и свободното време като спортни дрехи и обувки, фитнес уреди, ски и сноуборд, планинска екипировка, аксесоари за плуване, екипировка за футбол, тенис, волейбол, и много други. Всеки сезон SPORT DEPOT представя иновативни и ексклузивни продукти за спорта и ежедневието. В 25-те магазина от веригата Ви очакват много идеи за спорт и активен начин на живот.

 

В България Sport Depot разполага с 25 търговски обекта , като отделно има филиали в Сърбия и Румъния.

 

Магазинът на Sport Depot в търговски комплекс ПАЛАХ ЦЕНТЪР е разположен до ХЕИ Варна и разполага с голям безплатен паркинг (до 90 минути).
На първия етаж клиентите могат да намерят огромно разнообразие на ТОП марки спортна екипировка adidas, PUMA, NIKE, LOTTO, Reebok, Champion, плувни аксесоари SPEEDO.
На втория етаж може да намерите всичко необходимо за туризма, голям избор на фитнес уреди, велосипеди, както и необходимите за тях аксесоари.
Пазаруващите в Sport Depot могат да се възползват от бонус програмата за лоялни клиенти, която гарантира пазаруване на цени без конкуренция на пазара на спортни стоки в България.

 


Работно време:     
1. понеделник – петък: 10:00- 20:00

2. събота – неделя: 10:00- 19:00


Телефон за клиенти: 0701 90009


Website: www.sportdepot.bg


Facebook: www.facebook.com/SportDepot.bg/